30 juni

Hej! Jag bloggade inget igår, men är givetvis inte lika noggran i Italien som jag är hemma. Har ju ett underbart väder att vistas i här nere..
Iallafall, igår stack vi på marknad så blev lite shopping :) Sen blev det poolen hela dagen, och samma sak idag fast jag mor och far gick till havet en stund. Nu ska vi dra till Pisa, ni vet där det lutande tornet finns? Ska även äta där senare.
Jag är inte bränd någonstans längre, nu är jag fint brun! Brände ju min hårbotten så har gått med pappas keps hela dagarna, haha..Dock har mitt utslag över brösten blivit värre och jag borde kanske inte sola där längre, men det är ju där och benen som det är snyggast att vara brun på, eller hur?!
Måste berätta att jag har hittat en kompis här också, Alecs låter det som att han presenterar sig. Han jobbar på hotellet och är alltså italienare, och hans kompis som också jobbar här får översätta för han pratar inte engelska. Dom försöker dra med mig på aktiviteter hela tiden, haha! & när mina föräldrar kommer blir dom rädda, precis som om dom skulle göra något ;) Han är iallafall jätte trevlig och ska nog spela beachfotboll med honom och några andra på hotellet imon!
/ maria

28 juni - eftermiddag

Hey :)
Är nyss hemkommen från stranden! =) Eller ja, för en stund sen. Har faktiskt hunnit duscha, smörja in mig osv. Så är ltie fräshare! Idag har vi varit på en strand inne i Vada, mycket finare än stranden precis vid hotellet. Så har jobbat en hel del på brännan och fått resultat! Dock är jag lite röd över bröstet fortfarande.. Plus att jag har något konstigt utslag på axeln..
Nåja, annars är det fantastiskt med mig idag. Blir ju kär i Edward av att läsa twilight böckerna. Nästan så man blir lite avensjuk på Bella.. Haha! Hur som helst, om en stund ska vi åka och äta, är vrålhungrig. Men först ska jag ta med mig en påse nötter och min dagbok ut på balkongen och skriva lite. Hörs sen!
/ maria

27 juni - kväll

Hej! =)
Jag har suttit som fastklistrad i solstolen bredvid poolen i princip hela dagen. Kallt vatten, kall läsk, skön pool och en bra bok. Underbart recept på en perfekt dag i Italien! Dock har jag råkat bränna mig över bröstet - är röd som en tomat. Resten av kroppen verkar ha klarat sig, förutom hårbotten.. Så imon får jag köra på farsans keps hela dagen.
Nu ikväll åkte vi in till stan för att käka lite middag, vilket jag verkligen inte var sugen på ikväll. Jag har druckit precis hela dagen och tömt min blåsa minst 30 gånger, och jag va fortfarande bara törstig. Plus att det va en jobbig dag, saknade min pojkvän allt för mycket idag. Blir lite tråkigt att äta då, eller ja, jag blir inte direkt hungrig eller sugen på mat. Mest kallt vatten i denna värmen.
Nu ska jag och Cleas upp och se en film. Imon kommer vi åka till en strand utanför stan som tydligen ska vara jättefin, får se om jag hinner skriva på morgonen. Annars hörs vi imon kväll!
Ciao
/ maria

Till min älskling <3

The days I can't see your eyes,
I don't even want to open mine.
On the days I can't see your smile ,
I'd rather sit and wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice

jag saknar min pojkvän. Jag saknar allt hos honom. Jag har tröttnat på att somna själv varje kväll. Jag har tröttnat på att vakna varje morgon och inse att jag är så långt ifrån honom, att jag inte ens kan känna hans närhet över telefonen. Just nu känns det som min mage kryper ihop till en boll och vill komma ut. Som om jag ska kräkas, för det gör så ont i mig att vara utan honom.

Att lukta på hans parfym, titta på hans kläder och somna med dom, hjälper inte. Inte ett dugg, det gör nästan saken värre. Att höra hans röst är underbart, men det hjälper bara för stunden. När vi har lagt på, känns han lika långt borta igen.


Jag behöver dig nu! <3


27 juni - morgon

Det är hur varmt som helst ute.

Jag vaknade vid nio tiden av att en unge skrek på balkongen bredvid, berodde väl på att föräldrarna slår sina barn titt som tätt här borta. Det är helt sjukt enligt mig? Tror italienska föräldrar verkligen att ungar lär sig om man blir slagen? Åååh blir så irriterad. Såg en mamma som inte ens tröstade sin unge när hon va ledsen, slog henne istället och tryckte iväg henne..

Nåja, som sagt är det varmt som satan ute så jag gick en morgonpromenad nu på morgonen, köpte med mig lite frukost bröd hem till lägenheten. Mamma och pappa ska på något informations möte nu vid halv elva, så jag och cleas chillar vid poolen. Hörs ikväll! :)
/ maria

uppdatering - en lugnare maria

Hey! Nu är vi framme i Vada, här kommer vi stanna en hel vecka! Italy is paradise. Vi skulle ha internet på rummet men det verkar inte fungera, så får ta med datan ner till lobbyn. Men har min fina bror vid min sida hela dagarna så skäms inte så mycket. Hur som helst, jag kommer uppdatera varje kväll, för på dagarna kommer jag vara ute i det fina vädret!

Midsommar är över. Puuh, har ingenting att vara orolig för längre! Allt hade gått toppen med Rasmus, jag är en stolt flickvän nu mera :) Hihi. Om ett tag får jag träffa honom igen! Eller ja, är ju ett ganska bra tag till, men.. Får faktiskt försöka hålla humöret uppe. Är så lätt att falla ner i en skvala och bli nästan deprimerad så långt från civilisationen.

Jag har inte med min kamera kabel eller kortläsare till mobilen, så blir inga bilder.. Men ni får nöja er med att jag lägger tid på min blogg över huvud taget.

Hörs imon, puss!
/ maria


i Italien - jag har blivit ängslig

Har jag blivit känslig, eller är det såhär jag borde reagera? Jag har en klump i magen. Inte för att jag saknar, inte för att jag älskar så det gör ont. För att jag är orolig. Orolig över vad som kan hända i helgen - det är midsommar, och jag är inte i Sverige, inte på långa vägar.

Men min pojkvän är på öland - sveriges kändaste ställe när det gäller fylla och misstag under midsommar. Så är det konstigt att jag är en gnutta orolig? Jag vet att han aldrig skulle vara på en annan tjej - jag känner honom så pass väl. Men om han blir full och inte riktigt vet vad han gör, kan ju lika väl en tjej vara på honom, eller hur?

Jag ska inte hålla på och älta om detta. Jag kommer njuta av tiden i Italien. Men tills på måndag, när helgen är över, kommer jag vara orolig och ledsen.


Vet ni vad jag saknar mest med Sverige?

Jag saknar inte min säng, nya sängar är alltid mysigt.
Jag saknar inte maten, liksom, äta mat ute varje dag är ju helt okej ;)
Jag saknar inte klimatet, vem gör det i denna värmen?

Jag saknar däremot min pojkvän. På dagarna går det bra, då pratar vi i telefon några minuter och då känns allt mycket bättre! När jag får dagens sms mår jag också mycket bättre. Vi skickar ett sms om dagen och det känns ändå bra, för det blir jobbbigare om vi pratar för mycket. Då saknar jag honom för mycket och då är inte tårarna långt ifrån. Men jobbigast är på kvällen. När jag tänker på att ligga i hans famn och somna, pussa honom godnatt och säga att jag älskar honom när han bara ligger någon cm ifrån mig. Det är jobbigt på morgonen, när jag inser att hans armar inte är slingrade runt mig och att jag inte vaknar av hans kyssar mot min nacke - jag vaknar av ett jobbigt alarm hundra mil ifrån honom.

Men på dagarna går det bra. Då tänker jag, att varje sak jag gör, gör jag för honom. När jag inte har lust att äta, äter jag för jag vet att han skulle tvinga mig att äta. När jag inte vill gå upp, går jag upp ändå för jag vet att han vill att jag ska göra det bästa av denna semestern. & jag gråter inte, för jag vet att om jag hade gråtit skulle han trösta mig direkt, han hatar att se mig ledsen. Han skulle torka tårarna snabbare än kvickt.

Det är lättare nu, när jag tänker på allt vi har tillsammans :) Vi har det så underbart tillsammans, han är faktiskt den bästa jag träffat i hela mitt liv. Ingen har behandlat mig så, ingen har visat sina känslor på det sättet mot mig tidigare. Ingen har förut gjort mig såhär kär, men det är jag idag.

Att vara så långt ifrån dig värker i mig, nästan så det gör ont att andas ibland. Men jag klarar det pga dig, för jag vet att du vill det. & det viktigaste för mig, är att göra dig lycklig.

Jag kommer stanna hos Rasmus tills han ber mig att gå. Tills han inte vill ha mig längre. Jag kommer aldrig sluta älska honom, för det finns ingen som min pojkvän!

Till min älskling, till Rasmus

Hej min älskling!
Hoppas att du har det bra, du har ju lovat det?! Tröttna inte på jobbet, tänk på att du tjänar pengar :) Och när jag kommer tillbaka till Sverige, då har du semester och vi kommer ha the greatest time ever.
Själv har jag det toppen! Är i Österike just nu, på ett hotell (med internet, lyxigt vad? ;) ) och ska allldeles strax ut och ta en bit mat. Jag tänker på dig, hela tiden. Jag saknar dig! Jag använder din parfym varje dag och varje natt. Jag kramar nallen jag fick och din tröja dränkt i parfym innan jag somnar. Jag läktar efter din famn, tänk att få vara i din famn igen! Det bränner till ganska hårt i bröstet just nu när jag tänker på att jag faktiskt är några hundra mil ifrån dig. Men vet du vad? Vi ses ju snart! Att få höra din röst får mig att klara dagen.
Jag älskar dig baby och det vet du :) Sov så gott. När jag är i Italien kommer jag skriva ett sånt här till dig varje kväll :) Glöm aldrig att du & jag hör ihop! Du och jag baby. Jag älskar dig och du värmer mig med dina sms. Jag saknar dina kyssar. Puss baby! <3

Sticker nu, utomlands :D

Usch igår va det väldigt jobbigt att säga hejdå till min älskling :( Något av det tuffaste jag gjort tror jag, va så himla ledsen.. Men fick sova inne hos min fina syster <3

Iallafall, nu åker vi! Det finns trådlöst bredband på hotellet i Italien så vi kanske hörs om ett par dagar, beror väl på om jag orkar blogga eller anstränger mig mest på facebook ;) Hur snabbt det där bredbandet nu är..

Nåja, BYE BYE SWEDEN! :D And if you see my boy, tell him I love him <33





 jag älskar dig mer än allt! <3

wups, sorry!

Mitt internet la av igår och gick inte igång förens nu för några minuter sen, så kunde inte blogga men ska skriva några inlägg idag, sen imon sticker ju jag bort i 2 - 2 & en halv vecka.

Igår iallafall tog vi ut hundarna i spöregnet, haha visst är dom sockersöta i sina regnkläder?! =) Efter det städade vi hela huset innan vi stack ut till Korsberga när Rasmus skulle spela match, då gjorde Frida mig sällskap. Underbara unge! Sen åt vi tre på donken, och på kvällen tittade jag och Rasmus  på fotbolls VM, sen stack han hem :)

 

Nu på morgonen var jag på ännu ett besök hos tandläkaren.. Åh, helt hopplöst. Nåja, har iallafall precis tagit en dusch och rakat benen osv så känner mig jättefräsh nu när jag har smörjt in mig. Tänkte snart städa mitt rum, sen börja packa kanske?

/ puss maria

 



visst är dom sockersöta?! :)


Utseénde spelar roll

Ny header, vad tycker ni? :) Lite somrigt och fint. Däremot krånglar blogg.se så kan inte fixa så bilden är över hela, det gör jag en annan gång :)
Vad tycker ni?
/ maria


svar & godmorgon :)

Hanna frågar; ska ni bo på hotell då?
hur länge ska ni stanna på varje ställe?;).
ta mkt bilder nu till bloggen, och ha det bra ;)
svar; min mamma är sjukskriven och har varit det ett par månader nu, så vi va tvugna att få ett godkännande från försäkringskassan innan vi visste om vi fick åka eller inte. Så innan i fredags har vi inte hunnit förbereda något, men jag antar att mamma gör det just nu. Vi brukar bo i lägenhet istället för hotell:) 
yeah, about that.. jag kommer inte kunna blogga när jag är utomlands. Bloggen kommer i princip ligga nere i tre veckor, men när jag är tillbaka kommer massa fina bilder!

Jag hann inte blogga mer igår, förlåt för det! Roswall Michis och Anton kom nämligen tidigare än planerat. Men vi hade det jätte bra i alla fall, grillade gott, spelade kort och hade kul så! Sen körde vi ut Anton till en fest i Ekenäs innan jag och Rasmus skulle titta på Avatar, men jag somnade direkt.. ;)

Nu vaknade jag och Rasmus för någon timme sen, har precis ätit frukost och tittar på en film. Nu ska jag mysa lite med honom, hörs snart!
/ maria






Jag ska åka utomlands..

Har ni glömt det? På tisdag åker faktiskt jag utomland med mamma, pappa och min bror. Syster stannar hemma! Vi ska bila ner mot franska rivieran, sedan vidare mot Pisa i norra Italien. Kommer bli riktigt härligt att komma bort lite, få lite bränna, träffa människor och sådär. Men samtidigt kommer jag sakna dom som ligger närmast hjärtat. Michis, Becca, och Frida som jag precis har börjat umgås med igen. Hur kommer jag klara mig utan dom i 3 veckor? & min fina pojkvän. Han är hela min värld, jag är van vid att smsa honom hela tiden, ringa honom på kvällen om vi inte har träffats på dagen och ses ungefär varannan dag. Utan honom i 3 veckor? Finns inte i min hjärna. Jag kommer missa alla fester på midsommar, alla skandaler, alla som gör sjuka saker hit&dit, kommer jag inte vara en del av. :/

Samtidigt kommer det bli helt perfekt att åka utomlands med familjen och spendera lite tid med mamma och pappa. Men fan va jag kommer sakna Sverige. Önskar min pojkvän skulle följt med


Grillkväll senare!

Nu är vi hemma från Rasmus födelsedags firande, och jag är så himla avensjuk på Becca! Hon ringde mig när Adept spelade på Metaltown.. Tänk om man hade varit där! Så sitter här i Vetlanda och lyssnar lite på A skylit drive istället ;) får duga!

Jag måste ta något att äta nu innan ikväll, Michaela och Anton ska komma hit så ska vi grilla, spela kort, chilla och sånt såhär på Rasmus födelsedag =) Men innan det ska jag hinna städa och diska, Stina Waldmann kanske kommer på besök också! Hoppas vi på :) Hörs senare iaf

/ maria


Är jag den enda som älskar potatissallad?!




Fira babys födelsedag nu

Hej igen! Nu börjar klockan närma sig elva och jag har precis fixat i ordning mig. Om en stund ska vi åk ut till Myresjö och fira Rasmus födelsedag med hans familj och så. Vet inte när vi kommer tillbaka men blir vi väldigt sena så lånar jag Rasmus mobil och bloggar, han har ju gratis surf på sin xperia ;)

Vistte ni att min pappa är med i hemvärnet? & han ska stå vakt på Victorias och Daniels bröllop idag? Hela den här bröllopsgrejen är ju överskattad, but still, min pappa ska stå vakt, rätt coolt ändå? :)
Nåja, hörs senare!
/ maria

Dagens ;


Jag har aldrig haft såhär sköna klackskor tidigare i hela mitt liv. Dom är helt otorliga, vill gå i dom heeeela tiden


Grattis på födelsedagen älskling!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min pojkväns födelsedag! :D Han fyller hela 19 år, can you believe it?! Så efter att ha gått ut med hundarna grattade jag honom på sängen, då han fick sin present av mig :) En diesel parfym, den med överdrag som liknar en handgranat om ni vet vilken jag menar? Luktar suupergott! Tycker inte ni också att det är viktigt att killar ska lukta gott?

Om en stund ska jag överraska honom med frukost på sängen, men det vet han inget om än ;) Skriver efter frukosten.
/ maria




Svar & fredagsmys! ;)

anonym; har du flytatt?;o.
(du skrev nytt hus)
svar; nej men denna helgen är jag hundvakt hos en familj som inte är hemma, bor alltså här hela helgen. & jag kan inte sova själv i ett nytt hus, tycker det är lite obehagligt, även om jag varit i detta huset väldigt mycket ända sen jag va liten :)

Efter en bit pizza tog jag en promenad med Cindy och Totte, efter det blev det Hey Baberiba såsong ett i några timmar :) Jag och Rasmus har nu varit ute och tagit lite frisk luft, och har börjat titta på Svampob Fyrkant the movie ;) Toppen! Har ni sett den? Jag älskar barnprogram som om jag fortfarande vore fem år.

Nu ska jag krypa ner bredvid älsklingen under täcket här i soffan, pussa lite på honom :) Så jag skriver lite senare - mest för att hålla mig vaken ;)
/ maria




Uppdatering :)

Heysan! Förlåt för dålig uppdatering men jag har i princip sovit i soffan hela dagen förutom alla dessa promenader. Jag och Rasmus åkte och träffade Frida också, åh va bra hon är! Finns inte ett ont ord att säga om den tjejen. :) Nu är vi hos hundarna som precis har fått mat och nu är det vår tur! Vi tog nyss en mysig dusch men ska beställa hem lite pizza och titta på hey baberiba. Hörs :)
/ maria

vi blir inte bra på bilder tillsammans, aldrig :( förutom alla fina pussbilder - ofcourse

Jag är helt slut..

Att ta hand om två snälla hundar drar verkligen på krafterna. Jag är jätte trött! Så tänkte ta hand lite om mig själv, tog ett bad så känner mig lite fräsh iallafall =) Nu behöver jag verkligen sova så det är det som står på schemat dom närmaste timmarna. Sen ska min pojkvän komma lite senare, då blir det att ställa sig och laga mat!
Men som sagt ska sova nu, så hörs lite senare :)
/ maria


liten söt bloggdator.. =)



sweet dreams

Idag är det en GOD morgon :)

Godmorgon sötnosar!

Hur mår ni idag? Jag kan slå vad om hur mina kompisar mår ;) Hälften av mina kompisar är på Metaltown i Göteborg, och hälften (eller iallafall många) var på UP igår, skumpartyt. Hade varit kul att gå men jag är ju hundvakt ;) Jag tycker inte det minsta synd om mina vänner vars dag stavas B-A-K-F-Y-L-L-A idag, skadeglädje är den enda sanna glädjen ;)

Så jag mår toppen! Förutom att jag har bränt mig på axlarna och armarna.. :( Det är inte lika fint väder idag tyvärr, och när Totte och Cindy var sugna på att gå ut var jag mest sugen på att sova. Men morgonpromenad är faktiskt väldigt uppfriskande :)

Nu tänkte jag vila i några timmar iallafall, piggna till lite :) Hörs sen!
/ maria





Bilderna blir så dåliga när min blixt inte fungerar.. :( suck

2 kvällspromenader

Jag och Rasmus tog ut hundarna efter maten på en kvällspromenad. Inte det minsta kallt, är det konstigt att jag älskar sommaren?! Iallafall, när Rasmus åkte så kom min syster som ska göra mig sällskap inatt =) Kan ju inte sova helt ensam i ett helt nytt hus! Så vi tog också en kvällspromenad och tittar nu på första säsongen av Greys :) Sen ska vi nog hinna med en Beck film innan vi lägger oss och sover. Mysigt att få spendera lite tid med henne igen!

Som sagt, spendera tid med henne, inte datan ;)
Godnatt! =)
/ maria




Ska dra hem till mor & far nu :)

Heysan!

Hur har ni det en så fin sommardag som denna? Jag mår toppen just nu. Visst gör det fina vädret att man mår mycket bättre och blir piggare? Jag är iallafall som sagt på topp och hemma väntar grillad hamburgare till mig och min pojkvän :) Låter gott va? Detta är riktig sommarkänsla!

Hörs om ett tag! :)
/ maria


sist jag grillade, med klassen :) [bild i repris]

Ska mysa med min finaste pojkvän

Min fina pojkvän kommer hit nu så ska mysa med honom :) Sen kommer Michis och Anton, så bloggar mer ikväll!
/ maria


Lunch med Frida i solen :)

Frida kom och gjorde mig sällskap för en stund sen, trevligt :) Vi har precis gjort lite käk och njutit i solen. Nu tänkte vi slappna av i det svala och snart ta ut hundarna på en promenad :)

/ maria




Det allra bästa med sommaren

Det absolut bästa med sommaren för mig är det fina vädret, & allra bäst alla goda frukter och bär som tittar fram! Nu är det hög säsong för vattenmelon, ananas, vindruvor, jordgubbar, osv. Underbart om du frågar mig!


Dagens - somrigt




Morgonpromenad

Godmorgon!

Jag ska ta ut hundarna för en morgonpromenad, ganska lovande väder eller?

/ maria


bild från igår. Än så länge har inga moln krypit sig fram på himlen idag :)


Dags för refrengen va?

Måste bara säga att jag är väldigt glad över hur sista avsnittet av Greys slutade! Det ska alltid vara så sorgligt annars. Räckte ju med att George dog och Izzie stack liksom? Toppen att nästan alla överlevde (iallafall huvudrollerna) så nu är jag glad igen :)

 

Men är rätt trött så är dags för mig att lägga datorn åt sidan och läsa lite innan jag faller in i drömmarnas värld. Hörs imon!

Godnatt
/ maria


1 fråga + svar & bild

anonym; vad står det på byxorna?

svar; jag har sedan sjuan blivit kallad Biffen. Det va för att i sjuan tränade jag nästan sönder mig, och inte för att skaffa muskler direkt ;) Även om endel trodde det! Så nästan alla mina kompisar kallar mig för majsan eller biffen - väldigt sällan maria! & nu förstår jag att jag blir kallad Biffen, gud ja ;)
Står alltså Biffen på mina byxor :)



Solen har allt smygit sig fram idag..=)

Hejsan!

Nu är jag hemma igen. Jag och Becca träffade som sagt Michaela, följde med henne på lite ärrenden sen sa vi grattis till hennes syster som fyller 18 idag :) Grattis! Sen åkte vi hem till Becca för att hjälpa henne packa, hon ska nämligen till Metaltown imorgon! Kul för henne ju :)

 

Nu är jag hemma och om lite mindre än en timme börjar sista avsnittet av Greys anathomy. Missade förra avsnittet men får väl ta och se det idag, eller spela in! Ska nämligen träffa Frida strax :)

/ maria

 


Vi tog med oss en bit av kladdkakan och satte oss i en park i skuggan och åt lite :)




Kladdigt värre.. :)

Jag har precis bakat kladdkaka med Beccabus :) Hihi, låter rätt gott va? Just nu är den i ugnen och gräddar så vi har gottat oss med degen än så länge! Hinner nog tyvärr inte äta den när den är klar dock, ska nämligen snart ner till stan och möte upp Michaela :) Blog you later

/ maria






fattar ni hur mycket Becca skrattade åt denna bilden..? :(


Dagens + planer

Jag och Becca har precis tagit ett långt och skönt bubbelbad. Nästan olagligt när det är så fint väder ute.. Men vi känner oss iallafall superfräsha igen! :) Ska ut och vandra i vår fina stad, hörs senare :)
/ maria

 


Bloggtips - vägen bort från anorexi: våga leva fri

Jag var inne och tittade på lite stora bloggar nyss, och i ett av kommentars sidorna hittade jag denna tjejen. Hon skriver varje dag om hur hon kämpar mot sin svåra sjukdom. Hon skriver upp vad hon äter, och hur hon vill bli frisk men rösten innuti henne säger något annat.

Följ henne här!


 keep it up girl!

Rosa ♥



Just nu, ute i det fina vädret


Godmorgon! ♥

Marsh ut i solen för frukost, ciao!


Gissa vad jag gjorde för exakt två år sen.. ;)

Haha nu är ni nyfikna va?
What happens in the past, stays in the past :)
Godnatt!


Alejaaandro

Nu är jag hemma igen :) Lyssnar lite på musik och tar det lugnt, efter en bra dag med både pojkvän och kompisar :)

 Jag Frida och Andreas kollade som sagt på remember me, otroligt värd film! Sorlig också, rekomenderar den i vilket fall som helst ;) Frida skjutsade mig till stationen sen, och jag vet inte varför men jag fick åka gratis. ?! Ingen kunde betala, chaffören hade varken kassa-plånbok eller sån där sak man sätter i kortet och betalar..

Nåja, i Myresjö mös jag med min pojkvän, åt lite & tittade på fotbollen :) Han är ju halv brasilianare så jag kommer nog plågas med att titta på fotboll hela VM såfort det ryktas om Brasilien.. Mycket roligare att titta på hockey!

Nu när jag kom hem var jag en stund med Michis, Emma, Daniel och Svenne :) Nu ska ja fixa lite saker - hörs snart!

/maria





 Har lite tråkigt så redigerar lite bilder :)


i myresjö hos min babe

Jag är hemma hos rasmus och bloggar när jag är hemma!

Remember me..

anonym;snygga byxor :P var komer dom från? :)
svar; byxorna jag har på mig i inlägget om tandläkarbesöket köpte jag i samband med klasströjorna :)

Just nu är jag med Frida och Andreas, vi har precis satt på remember me :) hörs sen!

/ maria

 


Dagens


snyggt linne från Vero moda och sköna jeans från cheap monday.

Väldigt cassual


Hemma ifrån ett hemskt tandläkar besök..

Godmorgon fina läsare!

Jag är så himla sur just nu. Jag går upp vid sju för att vara hos tandläkaren vid åtta, men det börjar med att dom är väldit sena. Vet inte när jag kom in men fick vänta.. Sen satte dom in sån där röntgen som gör svin ont när den sitter fel - DEN FÅR JU INTE PLATS I MUNNEN! Sen ska dom göra något mer på min fina tänder som gnisslar så jag håller på att kvävas att obehaglighet. Nu när jag väl är hemma så känns mina tänder inte alls rena och fina, dom känns smutsiga och inte som mina tänder. Ska allt borsta tänderna nu, sen sova och vakna om ett par timmar med bättre humör.

/ maria

 

 mina fina tänder klarar sig utan tandläkarbesök i fortsättningen - tack


Godnatt ♥

Jag börjar bli lite sömnig, så tänkte läsa några rader innan jag somnar. Klockan är bara halv elva och vi har lov men ska upp på tandläkarbesök klockan åtta imon, så får ta och nanna nu. Natti natti! ♥
/ maria


Just nu - kvällsmat

God räksmörgås framför Norska Hollywood fruar :)
Kan ni fatta att Nicole vann top model?!


Någon mer än jag som är besatt av "Biggest Loser"?

Nu är jag hemma från gymmet! Det va helt okej, men lite tyngre idag än det brukar. Vet inte riktigt varför men va väldigt trött! I vilket fall som helst så va det roligt att ha med min fina syster :) Gav henne lite tips! Bland annat:

- Det ska aldrig göra ont i muskler när man går på maskiner. Man ska ha motstånd men inte få ont, då förstör man sin kropp.

- Man ska alltid träna muskler som korsar varandra. ex, om du tränar mage ska du också träna rygg. Biceps och triceps, osv.

- Man ska inte köra slut på sig själv, & vila kroppen. Inte träna varje dag.


Så nu är jag nytränad, nyduschad och fräsh! Ska ta upp en frukt och mysa framför Biggest Loser, finalerna är ju igång just nu! Första delen av finalen var i torsdags och nästa är idag och imorgon. Visste ni att Biggest Loser kommer sändas i Sverige? Awsome! Älskar det programmet.

/ maria



 vårt fina gym

lite uppdatering :)

Har varit lite dålig med bloggandet idag men så är det. Min fina kusin va på besök ett tag mitt på dagen, han är så söt! När han åkte tittade jag och Frida klart på filmen i sällskap med Emma :) Jag har även hunnit med att träffa min bästis en stund, och nu ska jag göra lite nytta. Jag och mamma ska ner till gymmet - och drar även med oss min syster Linn idag! Kul va? Så vi åker alldeles strax men jag kommer blogga efteråt och berätta hur det gick! =)
/ maria

 min kusin är galen, tror att han ska få köra bilen, haha! sötnos


love my girl <3

sanna; vem är frida och vem är andreas?;)
efternamn, kanskke ? ;)
svar; Frida Santa, en god vän till mig som bor i Vetlanda och ska börja gymnasiet i höst!
Andreas Linnros, min bästa killkompis i hela världen som också ska börja gymnasiet i höst, lika gammal som jag.

Gårdagen va riktigt mysig. Hos Andreas blev det som sagt fotboll sen tog jag och Frida moppen hem till mig och nannade här! Åt lite toast med min bror på kvällen och skrattade så vi fick ont i magen, och vid halv ett tiden satte vi igång en film men somnade efter ca 10 minuter.. Haha! Sov ända till kvart i elva idag och snart kommer min kusin och morbror på en snabb fika. Hörs senare!
/ maria

 åka åka moppe!

På med mjukis and off we go

Nu ska jag sätta på mig lite bekvämare kläder och dra mig tillbaka mot Frida. Om en stund ska vi åka hem till Andreas och titta på fotbolls vm! Men först ska vi titta igenom Paranormal activity ännu en gång, grr ;)
/ puss maria


Twilight böckerna, all miiiine!

Jag har umgåts med min vän Frida idag :) Härlig tjej det där! Vi umgås då&då, och ibland kan det gå ganska lång tid innan vi ses igen. Men när vi väl träffas är allt som vanligt och det är superskönt! Nåja, jag kom hem vid fem tiden för att hämta twilight böckerna hos Adam som jag ska låna när jag åker utomlands. Så nu är jag taggad till att läsa! :) Tänkte lägga mig i soffan någon timme och läsa min bok, Crashed av Robin Wasserman, och om någon timme kommer Frida & Emma till mig! Mysigt, hörs sen :)

/ maria

 


Klädsel - söndag

Har ni sett att solen skiner ute? :) Iallafall i mellanåt!

 


Dagens snyggaste


från H&M


13 juni, söndag

Godmorgon sötnosar, sovit gott?

Jag har sovit väldigt mysigt med min fina pojkvän. Vi tittade på paranormal activity igår, någon som har sett den? Så grymt bra! Men sjukt otäck, den är väldigt verklig och man blir ju livrädd på riktigt. Vågade knappt andas när jag såg den, haha! Hur som haver, se den inte ensam ;) Nu tänkte vi äta lite frukost så jag bloggar lite senare.

/maria

 

 

 

 ignorera reklamen i början

update

nu kryper jag upp i min pojkväns varma famn och stannar där resten av kvällen. Godnatt!
/maria

 


Kvällens planer

Hejsan! Nu har min släkt åkt så nu är jag ensam med Rasmus. Känns som om vi inte har umgåts ensama på hur länge som helst! Har ju varit så mycket till hans student och så. Så nu ska vi snart åka ner och hyra film och köpa godis och mysa hela kvällen! Kommer bli toppen. Blir uppdatering sen om vilka filmer osv :) love you
/maria

 gammal, söt bild!

Presenter!!

Jag älskar att få presenter! Jag älskar även överaskningar - om det är något bra vill säga. Jag klarar nämligen inte av att inte ha kontroll över mitt liv, haha.. Nåja! Har fått fina smycken av mina föräldrar och ett fint armband av min pojkvän. Nu ska vi äta lite tårta & sen ska jag ner till Adam och hämta twilight böckerna!
/ maria

på halsbandet (som kommer från eva attling, hon är så himla duktig! Även mina glasögon har hon designat) står det omnia vincit amor som betyder kärlek övervinner allt.


Dagens + detaljer

Om en liten stund kommer min mormor och morfar hit för lite mat, fika osv. Ska nämligen fira att jag har gått ut grundskolan! Så jag kommer få paket och sånt, toppen :) Gäller att klä sig passande så blev chinos och en fin kofta. Tycks?:)

 
dagens klädsel

 detaljer; fläta i luggen. Har aldrig använt det förut men nu trivs jag jättebra i det =)


Godmorgon, 11:04

Godmorgon fina läsare!

 

Jag är nästan nyvaken, vaknade tjugo över tio och har ätit frukost i sängen, toppen :) Jag brukar inte sova länge men tjugo över tio är ganska länge för min del ;) Jag hann ju inte blogga så mycket igår men idag ska jag börja med vanlig uppdatering igen.

 

När vi kom till Rasmus kom det släktingar efter släktingar och jag kände ju igen en del av dom! Sen blev det god mat och tårta :) Vid sjutiden körde mina föräldrar in Rasmus till stan, för då skulle han på förfest! Så efter det stack jag hem och fixade mig lite innan jag fick skjuts till Emma, där många av mina fina vänner befann sig! =) Kom hem vid halv ett tiden efter en väldigt lyckad kväll :)

/ maria

 








regn, regn..

Stackars studenter som får så himla tråkigt väder. Tycker synd om min pojkvän & alla andra kompisar som sprang ut idag. Plus att jag själv har fått stå i regn i två timmar i skyhöga klackskor som efter ett tag tog död på mina fötter - pappa fick i princip bära mig hem.. Haha! Men hur som haver så ska vi alldeles strax åka ut till Myresjö där vi ska få god mat, lämna presenter och ha det trevligt med Rasmus familj :) ciao!
/maria

 Mitt hår blev lite fuktigt i regnet men visst blev det snyggt?!

Grattis min fina pojkvän!

Igår firade vi ju att jag har sommarlov och idag är det dax för honom. Han tar nämligen studenten idag! Grattis baby!

 

Nu ska jag alltså ner till gymnasiet i Vetlanda och gratta honom, sen ska mina föräldrar följa med till Myresjö på hans student fest. Min kamera är ju sönder så tvivlar på att det blir så många bilder, och ikväll ska jag festa så kommer inte hinna blogga så mycket idag. Är tillbax imon iallafall! :)

/ maria

 


Fina bilder från avslutningen

Vi hade en väldigt fin avslutning igår! I aulan under bla betygsutdelningen, va det väldigt fint och lite sorgligt. Fällde några ynka tårar! När vi gick ut från aulan och skulle ta emot alla blommor fick jag en jättefin bukett från Rasmus familj, en jättefin ros & nalle från Rasmus, en fin ros från mamma&pappa och en ros från Beccas mamma och pappa :)

I matsalen sen började ju det roliga. Då hade vi allsång, åt god mat, efterrätt, alla klasser höll i några minuter osv. Har inte skrattat så mycket på länge! Vidare till parken va riktigt skoj trots det dåliga vädret. Vid två tiden bad jag mamma komma och hämta mig, jag började bli trött! Men detta va en riktigt fin avslutning på våra år tillsammans, tack alla! <3




























Åker och fixar mig hos Michaela!

Nu är stunden kommen. Har precis lockat klart mitt löshår så nu ska jag ta med mig massa saker och fixa mig hos bästavän. Under vår avslutning så är vi först i aulan och får våra betyg, sen kommer släkt & vänner och tar kort osv, sen är det middag i matsalen. Vid tolv går man från skolan och då är det fest i parken för alla kommunens nior till klockan tre. Hörs imon!
/ maria

 

Lösnaglar - hiss eller diss?

Efter solningen och duschen stack jag ner på stan igen och köpte mig ett par lösnaglar, vilket jag aldrig har använt förut. Men eftersom det är avslutning ikväll och jag vill vara så fin som möjligt kanske det är hög tid att prova för en gångs skull? Får väl se hur det ser ut på mina små naglar ;)

Men som ni ser är mitt rum superstökigt, vilket betyder att jag måste städa! Jag älskar att städa, gör det nästan hela tiden. Borde bli städerska ;)

/ maria

 




Vaknade precis..

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Själv har jag drömt fina drömmar och sovit jätte bra, känner mig riktigt utvilad. Toppenbra om man tänker på allt jag ska orka med att göra idag! Nåja, jag vaknade för någon timme sen och har hunnit läsa en hel del i min bok, men det är snart dax att sätta igång med frukost så jag hinner med allt jag ska göra som sagt. Så ska ner & äta med mamsen nu, skriver lite senare :)

/ maria

 


nattbloggning; update 00;15

Alla bilder blev inte så bra pga min dumma kamera blixt. Men tog endel iallafall :) Iallafall så kom jag nyss hem, kall och fin.. Mina skor är förstörda & mina fötter är svinkalla - men det va det värt! Har varit en toppenkväll med vår fina klass med en massa skratt & lite sorgligt att tänka på att det va det nästsista vi gör tillsammans.. Men va kul vi har haft alla år!


Jag är inte speciellt trött just nu, bara kall och ont i huvudet. Så ligger och tittar på biggest loser och dricker vatten innan jag somnar :) hörs imon, natti!
/ maria

 

 

 

 

 

 


Dags för grillning i regnet!

anonym; hahahaha vad kul visste lärarna innan att ni skulle ha vattenkrig?
svar; vi hade en grupp på facebook och detta fick rektorn reda på, så ja ;)

Nu har jag kommit hem från Eksjö, gick ganska snabbt och smidigt! Men nu blir det att packa väskan med filtar, korv & bröd och även regnkläder skulle jag tippa. Nu ska nämligen vi ha våran klassfest - det sista 9F gör tillsammans innan avslutningen imorgon.. Då ska inte vädret stoppa oss! :) Så har hittat ett ställe med tak där man även kan grilla, så nu blir det att klä på sig varma kläder och börja cykla! Hörs nog ikväll med bilder :)

/ maria

 

 Kör på mittbena ikväll. Tycks?


Smile with your eyes, baby

 

 

 

Efter solningen (ser ni på den sista bilden hur brun jag börjar bli?) så var det dags att fixa sig lite, ska nämnligen snart upp till Eksjö med mamma och min storebror för att fixa nya pass. Ikväll blir det klassfest, men hinner nog blogga innan det :) Ska bli härligt att göra något med klassen såhär precis innan vi slutar.



Innan jag sticker till Eksjö ska jag iallafall äta, så vi hörs sen! :)
/ maria


Vilket väder..

Nu är jag hemma från skolan. Efter att ha gått 6 km i skog i ett par ganska tunna tygskor från H&M, är mina fötter riktigt tillplattade och nästan helt bortdomnade känns det som. Skulle jag gjort om det hade jag definitivt tagit mina gympadojor..
Nåja, sikta mot stjärnorna va väl helt okej! Skrattade så jag grät vid ett tillfälle, haha.. Härlig avslutning på mina 3 år på den fina skolan :)

Nu är det bäst att jag sticker iväg och tar en tolv minutare i ståsolariet. ciao!
/ maria

 Stina & Emma var fit for fight! ;)




Bäst att sticka till plugget nu!

dumma kamera :(

Idag står skoljoggen & sikta mot stjärnorna på skolans schema! Bäst att göra sista dagen till något bra så min insats i sikta mot stjärnorna blir att sitta i juryn och berätta vad jag tycker om bidragen. Kul va?! Fast först och främst ska jag gå 6 km i skoljoggen, hihi latmask. Hörs efter skolan!

/ maria


Min sista dag på withala skolan..

Att detta faktiskt på riktigt är min sista skoldag på withalaskolan känns rätt tråkigt, får jag erkänna. Men samtidigt spännande! Jag kommer snart börja en ny klass på en ny skolan på en helt annan inriktning än tidigare. Men klassen som vi har haft nu i tre år, 7F 8F & 9F har varit oslagbar. Vi har haft en riktigt bra sammanhållning, och trots alla med och mot gångar kommer jag sakna varenda kotte!

 


svar & godnatt!

anonym; vem är amanda? ;)
svar: amanda är michaelas lillasyster :)

saga; kan du inte berätta lite om vattenkriget?
svar; ja, vad ska jag säga? Det va storslaget helt enkelt! Betygen sattes ju vid åtta i fredags och vårt krig började vid elva. Då hade vi lång håltimma och alla hade laddat med vattenballongen och hela köret. Men när lärarna låste alla toaletter i hela skolan snodde endel hinkar från skolan (som man lägger påsar i & slänger skräp i) och tog vatten från sunkiga bäcken under skolan. Till slut va hela skolan blöt, golv, väggar och hela nian. Hink efter hink över en & alla hade hell of a time helt enkelt! :)

Hur som haver, nu kan jag inte hålla mig längre. Jag måste läsa! Så himla spännande, hihi.. Börjar jag bli trött får jag väl helt enkelt sova innan Rasmus kommer :) Vi hörs imorgon, sov gott fina läsare! :)
/ puss maria


Underhåller mig själv lite.

Eftersom jag ska vara vaken halva natten är det bäst att fokusera på datan och slita min underbara bok ur tankarna. Blir ju trött när man läser, ajabaja! ;) Men jag har redigerat lite bilder för att underhålla mig en stund, här har ni lite före och efter bilder :)









Jag använder mig av picnik.com när jag redigerar mina bilder. Jag har aldrig förstått mig på photoshop, men picnik är både lätt, går snabbt och är helt gratis! Rekomenderar.
/ maria

we used to be so good

Jag är så himla irriterad och nära på ledsen. Jag försöker att inte tänka tillbaka på våra fina dagar, för när jag inser att vi inte längre är vänner gör det ont i mig. När jag tänker på hur mycket ni har svikit mig ställer jag bara en fråga - Varför?

Vi va så tajta. Vi delade våra allra djupaste hemligheter och skrattade åt alla tråkiga och fåniga skämt, jag visste att jag alltid hade er att prata med. När jag förlitade mig i er om något som va jobbigt för mig, fanns ni där. Men det känns som ni har glömt bort? Glömt bort hur ledsen jag var, precis som om tiden glömmer? Nej, det gör den inte. Tiden läker sår, men ärren finns kvar. Ni har sårat mig så jävla mycket.


Jag har inte fällt en tår pga er eller att vår vänskap nu är över föralltid. Jag har varit väldigt irriterad och jävligt förbannad på er så länge men jag orkar inte längre. Jag orkar inte gå runt och vara arg över saker ni har gjort - det är ni som borde ta smällarna. Så med denna texten meddelar jag att vi finns inte längre. Det har varit uppenbart länge, men nu är det officielt. Ni är inte längre en del av mitt liv, min lycka, min ilska eller min sorg. Ni är ingenting, ni är några i mängen som jag inte känner längre. För jag vet fan inte vart ni tog vägen. Vart tappade jag er?




it's over now
no war, no friendship
just air, from now on


Har gymmat med mamsen!

Hejsan! Efter en tolv minutare i ståsolariet kände jag för att röra lite på mig! Så mamma tog med mig till gymmet och körde ett hårt pass, kändes riktigt bra! Har inte hunnit göra det på jätte länge, nu i slutet på terminen va det så mycket i skolan.. (Kan erkänna att jag har varit lat också) men skönt att komma igång igen :)

Nu har vi krupit ner i soffan med varsin äggmacka & tittar på biggest loser :) Eftersom Rasmus är på 3:3 ikväll och ska sova hos mig kommer jag vara vaken ett tag till så skriver lite senare:) ciao!
/ maria

 fin mobil bild. Innan gymmet :)


Mitt hår! Love it :)

Som jag skrev igår så blekta jag ju även mitt löshår..? Nu har det torkat så har fixat det lite och satt i det i håret för att kolla hur färgen blev. Här har ni resultatet! :) Vad tycker ni? Jag är supernöjd, och jag är glad att jag inte har använt mitt löshår så mycket tidigare för man märker hur slitet det har blivit efter en blekning.. Nåja :)

Nu ska jag sticka iväg & sola!
/ maria



 Min blixt fungerar som sagt inte men ni ser iallafall att färgen smälter in rätt bra? :)vad tycker ni?

Utedag i bilder

Trots att min blixt har pajjat så blev det rätt bra bilder utomhus idag. Här har ni dom :)

Blev lite dragkamp, brännboll, vett och etikett osv idag! Helt okej dag, men efter en hel dag ute känner man sig både smutsig och väldit trött. Så ska ta en tupplur, hörs senare :)
/ maria










Min kamera är sönder..

Min blixt på min kamera fungerar inte, sen igår när min pojkvän skulle vara på och pilla på allt.. ÅH va tråkigt, såhär till avslutningen! :( Ska lämna in den senare idag iallafall och hoppas på att få tillbaka den så snart som möjligt. Här har ni resultatet på mitt hår iallafall:



Ska ju ha utedag nu idag istället! Så ska alldeles strax börja cykla mot tjuskulle. Hoppas regnet kan hålla sig tills i eftermiddag iallafall :) Ha det fint!
/ maria

Ännu en ny design :)

Har fixat ny design igen, tröttnade på min förra. Vet inte om jag är nöjd med denna eller inte? Är den lite tråkig, eller fint somrig..? Hmm.. Får iallafall fixa med det en annan dag, kanske hinner vänja mig :) Nu ska jag nämligen äta lite & sen sova hade jag tänkt mig! Godnatt & sov gott fina läsare <3
/ Maria


söt bild på min vän stina & bella :)

Med min baby <3

Hejhej! Tänkte berätta att jag är med min underbara pojkvän och myser framför tv;n. När han har åkt ska jag äta & lite sånt där men blir nog en godnatt bloggning lite senare! Nu ska jag pussa lite på gullet här bredvid. puss!
/ maria


Har blekt håret, igen :)


Såhär såg jag ut när vi hade lagt i blekning i utväxten :) Belkte även mitt löshår, eftersom mitt hår kommer vara så himla ljust i sommar ser det bättre ut om man lägger i lite i löshåret också. Fixade självklart lite slingor också, och är jätte nöjd med resultatet! Tack Becca!<3 Tyvärr kan jag inte ta bilder på håret som det ser ut nu, min kamera är död och har uppladdningsbara batterier, så ni får bilder på det imon!

Nu ska jag träffa Michaela en stund :) Hörs senare!
/ puss maria

Riktigt underlig skoldag..

Idag skulle vi samlas vid nio på Tjuskulle, skulle ha utedag! Och eftersom jag inte hann fixa pastasallad igår gick jag upp vid sju för att hinna med det också. Så vid halv nio cyklar jag och Nelly dit, och får då reda på att dagen är inställd! Kul när man har cyklat ända dit.. Så fick byta dagens och morgondagens schema..

Blir alltså utedag imon istället och nu har vi lärt oss hur vi ska gå i aulan på avslutningen på torsdag kväll. Nu väntar jag på att Becca ska komma hit och bleka mitt hår, så vi hörs senare! Ska nämligen ta lite att äta nu. Puss!<3
/ maria

 såhär glad är jag på vår skola som ska ändra hit & dit hela tiden!


Uppdatering om gårdagen

Heysan! Det blev ju ingen mer uppdatering igår, hade faktiskt fullt upp. När jag hade träffat Michaela träffade vi några andra kompisar och va med dom en stund! När jag kom hem tog jag en lång dusch och fräshade upp mig lite. När jag kom ut duschen insåg jag att Lina va hemma hos oss! En kompis till min syster som jag också är väldigt nära med, och eftersom hon bor i Växjö och ska flytta till Örebro så tog jag tillfället i akt och umgicks med dom resten av kvällen.

Så hann inte blogga! Men ska alldeles strax uppdatera om min måndag hittills, ska bara fixa lite saker först.
/ puss maria

Kimmys sockersöta hund :)

Snabb uppdatering!

Nu är jag hemma efter en mysig natt hos min underbara pojkvän :) Ska fixa till mig lite och cykla iväg till Michaela, ska spendera några timmar med henne! Senare ska jag träffa min vän Stina Waldmann :) Men vi hörs senare, måste kila nu!
/ maria




Eksjö & karlsjön

 

 

Mysig & varm dag! Efter ett dopp och lite solning i Karlsjön blev det Eksjö en stund, mysigt vare! Nu ska jag till myresjö, hörs imon :)

/ maria


Drar ut på straaanden

 

 

Ska träffa Anton, Michaela & Amanda så ska vi köra ut till Karlsjön och bada! Stannar nog hela dagen hoppas vi :) Måste bara köra ut till Myresjö och hämta cyklop till våra mogna pojkvänner.. ;) Vi hörs i eftermiddag med massa härliga bilder!

/ maria


Sommaren har anlänt :)

Nu är sommaren här, känns verkligen! :) Supervarmt ute redan nu och klockan är bara kvart över nio, hihi..

Nåja, förlåt för att jag inte bloggade mer igår men jag fick ett imergency call från en vän! Så va tvungen att sticka. Men kvällen spenderades iallafall med Michaela, Svenne, Andreas, Fidde & Hampus. Vi var ute mest hela kvällen, gick runt och hade riktigt trevligt! Gick förbi UP men gick snabbt där ifrån, #ingen kommentar#.

Nu sitter jag & babe bänkade framför varsin data och väntar på att våra frallor ska komma så vi kan äta frukost i solen. Hörs senare!

/ puss maria

 




Vattenkriget va storslaget!

Dagens vattenkrig gjorde nog att denna fredagen va den roligaste i hela nian. Kanske under hela högstadiet? Betygen är satta & man såg en hel del sura lärare här och var, men vad ska dom göra liksom ;) Underbart! Nåja, annars har dagen varit rätt lugn. Läste ut min bok idag, innan jag dör, och den va så sorglig så jag började gråta mitt under svenska lektionen.. haha!

Men efter allt äckligt vatten över mig ska jag ta ett bad och fräsha upp mig lite. Vi får höras sen!
/ maria

 jag just nu! somrigt

 boken jag läser just nu, fortsättning på min förra engelska bok :) toppen!

4 juni , fredag & sommar





Ryktas om vattenkrig för Withalaskolans nior idag.. ;) Betygen är ju satta nu vid åtta på morgonen så, what are you going to do? Därav klädseln iallafall, tjejerna beodrades vit t-shirt (oj killar?) så vi får väl se hur detta går! Uppdaterar er efter skolan, slutar säkert tidigare, har ju ingenting att göra iallafall :)
/ maria

VÄDRET! <3

Hur underbart är det inte att vakna upp till sånt här väder, dag efter dag?
/ maria


I'm back, bitch

Nu är jag tillbaka igen! Allt har gått på bättre vägar, och när man nått båtten så går det bara uppåt! & så känns det nu :) Kan ju ha med vädret att göra också? Helt underbart :) Så nu när jag mår lika toppen som vanligt är jag taggad till att börja med normal uppdatering igen :) Super!

Idag har jag varit ute i Myresjö och stekt hela dagen, Bjuder på årets första puss-sommar-bild :)
/ puss maria





 min soulmate, min hjälta, mitt allt! <3

Jag mår inte bra just nu.

Hej!
Jag vet att jag uppdaterar dåligt nu, men igår va jag upptagen med plugg & kompisar hela dagen. Idag mår jag inte bra, inte bra alls. Jag är väldigt ledsen och nere och kommer därför inte blogga förens saker och ting har ställt sig till rätta i mitt liv igen. Jag vet inte hur lång tid det tar. Men eftersom jag vet att några på min skola läser min blogg, och jag inte vill att det som har hänt ska komma ut, så lägger jag bloggandet åt sidan ett tag. Låt mig vara ledsen ett tag. Jag kommer tillbaka, promise!

/ maria

 

 åh va jag älskar dig baby


RSS 2.0