Lite update

Hejsan!
Som sagt har jag haft en hel del att stå i idag, knappt fått en lugn stund.. Så är jätte trött just nu. Sov iallafall hos Becca igår, vaknade mitt i natten av att min pojkvän ringde, och sen sov jag och Becca inte så länge. Men när vi väl kom upp träffade vi Michaela och Emma, sen gick jag hem och gjorde mat åt mamma. Hennes dag ju!

Fast jag fick mest sköta salladen, haha.. Nåja, efter middagen kom Rasmus hit och vi har varit ute på lite olika äventyr, men sov mellan sju och nio så som sagt jag är jätte trött. Ska bädda ner mig och försöka sova lite nu, annars kommer jag nog aldrig upp imon. Ha det bra!
/ maria


Bilder från rix fm i Jönköping 2010


såhär såg jag ut :) (hos becca)


Jag& michaela hos beccabus


emma hos beccus


jag&fiddeboy


gänget


jag&syster


fidde & andreas


jag& andreas

 
erik grönwall


andreas

jag på pierres axlar :)


bild tagen från pierres axlar, becca emma & maja


albin bexell


fidde, linn, andreas & maja


jag & andreas

/ maria


Godmorgon!

Jag är hos Becca just nu och vi ska ut och träffa Michis och Emma när som helst. Får se om jag bloggar senare, har så himla mycket att ta itu med idag.. Vi hörs iallafall.
/ maria

Tagga tagga taaaagga nu!

 

 

Har varit ute lite med min pojkvän, borta på maxi på fotbollsskolans dag. Hans lillebror spelade nämligen :) Men nu har Rasmus åkt hem och jag är hemma och redo för fest snart asså! Taggar med hög musik och ska städa i ordning mitt rum lite.. JAG KAN INTE FATTA ATT JAG SKA ERIK GRÖNWALL LIVE IKVÄLL! Åh, han är bäst! :)

 

Hörs innan vi sticker! (: Ses i jönköping!
/ maria

 


Lördagen den 29 maj 2010

God morgon sötnosar!

Hur mår ni idag? Jag mår toppen! Har haft en riktigt skön nattsömn, sovit länge och avbrutet :) Inga mardrömmar heller, har aldrig det när jag sover med min pojkvän, underbart! :) Iallafall, nu på morgonen har vi hunnit med att äta goda frallor till frukost och nu har vi satt på "Hip hip" säsong 2.

Jag ska plugga lite nu, sen är det dags att hoppa in i duschen! Ha en bra dag.
/ kram maria


Freddy Amigo <3

Har tittat på film & myst med ett gäng kompisar som sagt! Blev Daniel, Becca, Kevin, Andreas, Matthias, Hampus och Svenne. Härlig kväll :) Vi tittade självklart på tanlang också, & på min älskade Freddy Amigo! Han är så himla gullig, och helt klart bäst i talang. Jag fick några av mina vänner att rösta på honom också ;) Underbart!

Men nu är Rasmus här och vi ska krypa ner i sängen och mysa, men först ska vi titta på en tecknad film :) huhu! Hörs imon, natti (:

/ maria

 

 Från första gången han va med.

En dag kvar! ;)

Tjo! Har kommit hem från skolan nu, men inte hunnit blogga förens nu efter maten. Har ätit tacos, perfekt på fredagkvällen! Skulle passa bra med fint väder också, men nej.. Så blir att dra hem ett gäng kompisar hit ikväll för lite film tittande :) Blir toppen!

 

Måste berätta om hemkunskapen idag.. Vi skulle göra en egen paj, och jag hade förberett mig på en köttfärspaj. Mamma har visat hur man gör så jag kände att det nog skulle gå rätt bra trots allt. Men när det väl började blev det ett helvete! Matberedaren fungerade inte, hela köket va en stor röra och jag satte in pajen i fel ugn.. Jättekul! Dock fick jag oväntat mycket beröm av läraren efter lektionen, ha-ha :)

/ puss maysan

 MIN baby!


Fredagens

 

 

Håller på med en ny skiva till rix nu igen :) Känns ganska viktigt att ha bra musik att tagga till ;) Men jag borde snart äta och sätta fart mot skolan, så vi hörs senare!
Btw, ser ni min bruna färg? :) LOVE IT!
/ maria


Nighty night..

Brukar inte vara något bra program på torsdagar va..? Har inte för mig det! Så nu ska jag krypa ner i min mysiga säng och läsa en bra stund innan jag somnar :) Så skönt att kunna koppla av med en bra bok på kvällen, det är det bästa på hela min dag!
Nåja, vi hörs imon iallafall :)
Natti!
/ maria

Visst är jag fin i flätor..? ;) hihi!


Biggest Loser!

Efter två timmars pluggande (hur kunde det ta så lång tid att göra två simpla arbeten klart?) är jag rätt seg i skallen. Skulle behöva en lång promenad men vad säger vädret om det? Regn och åska. Lite tråkigt! Så har tagit upp en chips påse och tittar på Biggest loser. Älskar det programmet! Någon annan som tittar på det..?

Nu ska jag mysa lite med min pojkvän en stund tror jag allt :) Han är bäst!

/ kram maria


Rix fm festival - Jönköping

Nu är det inte många dagar kvar!

Den 29:e maj sticker jag, Michaela Becca & Emma till Rix fm i Jönköping, kommer bli skitkul! Håller på att bränna en skiva just nu, åker dit och hem i bil med min syster så gäller att tagga järnet på vägen. Bla kommer ju Erik Grönwall, Darin, Love Generation, och allt är fixat! Taggad till tusen, let's party! :)

 

Någon mer som ska dit?

  


Härlig daaag =)



Haft en superdag i skolan faktiskt! Började med matteprov som jag fick reda på & jag är jättenöjd! =) Sen på idrotten och håltimman hade jag och Becca hell of a time, och dom sista lektionerna gick lätt som en plätt (om man bortser från spanskan)

Nu ska jag skriva en liten uppgift i bilden och svara på frågor i hemkunskapen, sen bara ta det lugnt! Baby är här och gör mig sällskap också :) Hörs om ett tag.

/ puss maysan


Torsdagens



Dagens

Nu ser ni lite bättre hur jag ser ut i glasisarna :) Ser jätte smart ut!

Nåja, idag är det torsdag vilket betyder ett ganska stort matteprov. Men jag känner mig inte så pressad över detta, klarar det nog hur det än blir. Kan inte få ig i betyg i alla fall så =)
Vi hörs i eftermiddag!
/ maria


Sådär ja!

Nu är allt klart. Har hittat en deisgn som jag tycker är somrig och fin, får hoppas att michaela gillar den :) Har slitit hela dagen nu så är helt slut i skallen! Tog en promenad med mamma och pappa vilket gjorde gott för min kropp idag. Träffade min förre detta tränare, Magnus. Han är bäst!


Men men, jag har även solat idag & sen som sagt bara suttit inne förutom promenaden. Känner mig äcklig som bara den, så ska ta en lång dusch sen titta på tv med mamsen. Hörs sen!

/ puss maria

 


Saknar inte en del av spelet. Men jag saknar er. :/


Upplyser alla nya läsare om mina nya glasögon också ;)

 


Ny blogg igen.. :)

Yes nu är vi igång igen! Maria har suttit i flera timmar nu och fixat med designen, som inte är riktigt klar än. Men den får se ut såhär ett tag :) Kommer börja med bättre och roligare uppdatering nu. Enjoy! :)
/ maria&michis


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0